PONDEROSA IS NIET LANGER OP KIJKDUIN.WIJ ZIJN DEFINITIEF GESLOTEN EN VERHUIZEN PER 2 JANUARI NAAR CAPELLE AAN DEN IJSSEL ALS GEVOLG VAN DE HERONTWIKKELING OP KIJKDUIN.
LEES ER ALLES OVER OP WWW.RESTAURANT-MULLIGAN.NL

Restaurant Mulligan by Ponderosa

Na 28 jaar verlaat Ponderosa Kijkduin. Door de herontwikkeling komt er een einde aan een geweldige periode! Natuurlijk hadden wij nog graag vele jaren op Kijkduin gebleven. Helaas is dit door de bouwwerkzaamheden niet meer mogelijk. Ondanks dat wij meer dan 1000 trouwe vaste gasten al deze jaren mochten begroeten bleek al snel dat, door de imagoschade van de badplaats en de slechte bereikbaarheid, het bezoekersaantal in rap tempo op Kijkduin ging teruglopen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg; m.i.v. oktober 2019 zal de hele boulevard, restaurants en winkels in het winkelcentrum definitief verdwijnen om plaats te maken voor een geheel nieuwe boulevard met ook bouw van appartementen boven de horecazaken. Deze verbouwing zal naar schatting 3 jaar in beslag nemen. Voor de meeste ondernemers zijn deze jaren niet op te vangen aangezien er ook geen noodlocaties worden aangeboden. De leegstand is nu al enorm en de vooruitzichten laten zien dat meer ondernemers uit Kijkduin zullen vertrekken waarbij de eigenaar van kijkduin met tijdelijke huurcontracten zal proberen de leeggekomen zaken een tijdelijke invulling te geven.

Aangezien golfen ook een passie van ons is en wij altijd streven naar een locatie waar wij onze gasten rust, een mooi uitzicht en een warm onthaal kunnen bieden is ons oog gevallen op het restaurant aan de golfclub in Capelle a/d IJssel. Wij spelen hier al 10 jaar met veel plezier en zijn er van overtuigd dat wij hier een mooie toekomst tegemoet kunnen gaan. Buiten de golfers die hier actief zijn is het restaurant altijd open voor bezoekers van buitenaf en doordat wij veel meer ruimte hebben in dit restaurant ontstaan er voor ons ook veel meer mogelijkheden. Zo blijft het bedrijf Ponderosa bestaan maar kiezen wij voor de nieuwe locatie voor de handelsnaam "MULLIGAN". Bovendien is er een gratis parkeerplaats met meer dan 100 plaatsen. U kunt niet alleen voor diner bij ons terecht maar ook voor een heerlijke lunch! Zien wij u ook in ons nieuwe restaurant? Rond 2 januari zullen onze deuren daar openen! Lees er alles over op  http://www.restaurant-mulligan.nl


Heeft u vragen dan kunt u ons m.i.v. nu bereiken op info@restaurant-mulligan.nl. Later volgen ook hier de telefoonnummers waarop wij te bereiken zijn.